Dani postaju sve topliji, iako nas kiša i dalje svakodnevno prati. I kako je sve teže ne misliti o kupanju i plaži, sve se češće pitamo i kako se „uvući” u kostime, potpuno zatvorene da prikriju nedostatke, ali istovremeno lijepe i seksi.

Pošto su i kreatori konačno priznali da žena sa proporcijama za koje oni rade praktično jedva i da postoji, sve je veći izbor i lijepih odjevnih predmeta za punije i starije. Evo par nekih zaista seksi kupaćih kostima koji prikrivaju nedostatke, a istovremeno prave figuru i poželjnom! Izabrali smo sve crne kupaće kostime, iako je mogućnost izbora boja zaista nepregledna. I naravno, sve ovisi od ukusa, ali je činjenica i da crna boja ipak stanjuje figuru a istovremeno pristaje svima:

Iako su na slikama sve mlade djevojke, nemojte da Vas to brine! Ovi kostimi su namijenjeni svim godinama!

Za frizuru je uvijek lako, kada e odlučite za kratku kosu. Ali među nama je i veliki broj onih koje ne žele odustati od duge kose, unatoč godinama, pa Vam preporučujemo razne vrste pundži koje su uvijek i bile i bit će moderne. To su one iz davnih godina prošlog stoljeća koje se i danas nose:

Za nakit je ove sezone najlakše jer je u modi baš krupan nakit, kakav i odgovara zrelijim i punijim osobama. Evo primjera:

I kao što vidite, i ove današnje mlade zvijezde nose pundže iste kao  na slikama gore. Uz sve ovo, potrebne su dobre naočale, papuče i torba za plažu, a o njima naredni put.

slike: Cover magazin

Pišite za nas

Postanite autor! Pišite o onome što volite i znate i objavite na našem blogu. Za detaljnija uputstva klknite ispod.

Pogledajte i ovo:  Kako nam modni magazini i Sedmice mode ispiru mozak