Select Page

Pišite za nas

Postanite autor

Potrebne vještine

k

Pisanje

Pravopis nije bitan, imamo lektore. Važno je da volite pisati.

t

Radoznalost

Upućeni ste u mnoga dešavanja i želite da i drugi znaju o tome.

Ili imate samo jednu temu...

Ako volite nešto specijalno i želite da i drugi znaju isto…

Puni ste iskustva

Nije važno da li je to iz samo jednog polja ili više, želite da to podijelite.

Različita polja zanimanja

Muzika, sport, film, kuhanje, pletenje, tehnika…Svako zna nešto bolje od drugih…

Imate svoje ideje

Ne kopirate druge, imate vlastito mišljenje o nečemu…

Činjenice

Sigurno je da ste u životu naučili mnoge stvari: svi su izvrsni u nečemu, čak i kada su svo znanje sticali samoučenjem. Nakon toliko godina, naš mozak postaje neiscrpno vrelo vještina koje, veoma često, ne možemo nikome prenijeti. Jedni su dobri u nauci, neki u politici, drugi u sportu, treći u kuhanju, modi, vještinama s rukama ili bilo čemu. Poanta je, svi znamo barem nešto što može koristiti ljudima, recepte ili domaće lijekove, prepravke koje koriste ili smo samo često s ljudima i znamo stvari koje drugi niti ne čuju. Ma šta da je od toga, Vaše znanje je dragocijeno. Pišite nam, nema veze da li ste puno pismeni ili ne jer mi imamo lektore koji će sve to srediti. Jedina bitna stvar je da je ono što napišete dobro i korisno ili istina koju ljudi nisu čuli. Može to biti recept, vijest, intervju, opis događaja, iskustvo koje je vrijedno, bilo šta. Imamo rubrike za sve, a i ako je nemamo, možemo je otvoriti za Vas. Sve članke objavljujemo potpisane Vašim punim imenom ili prezimenom, ako to želite, inicijalima ili bez potpisa, onako kako Vama odgovara. A ako Vaš članak postane čitan i dijeli se internetom, možete i zaraditi novac! Potrebno je samo malo vremena da napišete ono što imate i pošaljete na našu adresu. Naravno, morate nam napisati Vaše puno ime i prezime, broj telefona samo za prvi put i ono u čemu ste najvještiji. Ostalo je na nama.

Javite se, dobrih priča je uvijek malo…

Ispod Vam je rubrika da ubacite dokument (choose file). Dozvoljeno je ubacivanje slika, teksta i word dokumenata do maksimalno 2mb. Obavezno je da upišete ime i email.

Pišite, sve je ljepše kad se dijeli s drugima!

Kada samo prvi put provjerimo Vaš mail i njegovu stvarnost (da li je pravi ili ne), možete nam pisati na naš zvanični mail kako@starimsretno.com onoliko duge članke koliko želite, slike ili što već hoćete. A ako budete pisali češće, dat ćemo Vam i Vašu posebnu lozinku kao autoru i dodati Vas na listu autora stranice.

Ne čekajte, počnite odmah!

Vaše ime (mandatorno)

Vaš Email (mandatorno)

Predmet

Vaša Poruka

Dokument koji želite poslati ubacite ispod: